Probleme pentru Radu Drăguşin! Ce se întâmplă, de fapt, la Tottenham. Tricolorul dat exemplu negativ

Apărarea celor de la Tottenham a fost dur criticată de către suporterii clubului englez! În acest context, Radu Drăgușin a fost dat drept exemplu negativ, fanii subliniind faptul că tactica antrenorului Ange Postecoglou nu se pliază pe stilul de joc al internaționalului român.

În cadrul partidei dintre Tottenham și Newcastle, erorile partidei au fost puse în seama fundașilor Radu Drăgușin și Cristian Romero.

Radu Drăgușin, dat drept exemplu negativ!

Ange Postecoglou dispune de un lot majoritar format din tineri care nu pot duce greul unor partide de nivelul celor din Premier League, conform presei engleze. Jurnaliștii consideră că tehnicianul ar trebui să își construiască tactica de joc bazată pe abilitățile componenților mai maturi din vestiarul londonez. 

Deși fundașul român a înregistrat o evoluție în media echipei spre bună, în cadrul celei mai recente partide cu Newcastle, jurnaliștii nu au fost pe deplin mulțumiți de jocul acestuia. Au considerat că erorile din defensiva celor de la Tottenham puteau fi ușor evitate, în cazul în care ar fi fost present în teren Micky Van de Ven, cel care a obținut titularizarea, în majoritatea cazurilor, în detrimentul lui Radu Drăgușin.

Marcel Pușcaș susține părerea englezilor. Fostul mijlocaș consideră că toate respingerile efectuate de Drăgușin au fost în beneficiul adversarei.

„Nu înțeleg totuși cum de talentatul Drăgușin a respins mingea cu capul de nu mai puțin de 7!? ori în zona centrală? Pe căciulă cum se spune. Oare cine i-a fost antrenor la 14-15 ani? Păi, aceste respingeri pot fi mană cerească pentru orice adversar. Chiar mai slab cotat pe Transfermarkt.

Eu am învățat că se respinge în direcția din care vine centrarea în careu. Care sunt motivele reale? Strict de orientare și siguranță. Mă îndoiesc că asta-i cere Postecoglou la Tottenham! Sper să se corijeze rapid. Spre binele lui și al echipelor la care evoluează. Baftă!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed