Anunţul momentului despre Ianis Hagi! Scoţienii au reacţionat imediat. Ce l-a enervat pe tricolor

Ianis Hagi s-a enervat după ce a văzut anunțul din presă referitor la numele impresarului său. Scoţienii au reacţionat imediat și au vorbit despre mesajul postat de acesta pe rețelele de socializare.

Giovanni Becali a vorbit despre perioada mai puțin bună prin care trece Ianis Hagi în acest moment la Rangers. Tricolorul a fost deranjat de faptul că impresarul a fost prezentat drept agentul său, lucru total neadevărat.

Anunțul momentului despre Ianis Hagi!

Zilele trecute, Giovanni Becali a vorbit despre perioada dificilă a lui Hagi Jr. la Rangers.
Declarațiile au fost preluate imediat, iar impresarul a fost prezentat drept agentul jucătorului, spre nemulțumirea acestuia, care a reacționat pe rețelele sociale. La puțin timp după reacția ”Prințului”, presa din Scoția a reacționat și a vorbit despre mesajul tricolorului.

Glasgow Time a vorbit despre zvonurile privind plecarea lui Ianis de la Rangers, dar și despre reacția românului la adresa lui Giovanni Becali.

”Au existat o mulțime de speculații cu privire la mutarea lui Hagi de la Ibrox. S-a crezut că a respins mai multe opțiuni de transfer în țara sa natală.
Acum, pe Instagram, mijlocașul român le-a spus curioșilor să aibă încredere doar în ceea ce vine de la el sau de la agenția sa. Nu și în personalul care nu cunoaște întreaga poveste”, au notat cei de la Glasgow Time.

Ianis a avut un mesaj care i-a vizat direct pe jurnalisti.

„Cu tot respectul pentru presă și ca să clarific. Vă rog nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale impresarului meu sau ale mele.

Nu este impresarul meu, sunt sub contract cu agenția Actalent de mai bine de 4 ani și ei sunt singurii care mă reprezintă și care vorbesc în numele meu”, a fost mesajul postat de Hagi, la InstaStory.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed