Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incendiare despre un tricolor. L-a lăudat de faţă cu toată lumea

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire incendiară despre unul din tricolori. L-a lăudat de faţă cu toată lumea pe cel care, în opinia sa execută perfect penalty-urile. Oficialul de la FCSB nu a ezitat să îl scoată în evidentă pe jucător.

Răzvan Marin este tricolorul care a fost lăudat de Mihai Stoica, pentru modul în care execută loviturile de pedeapsă. Președintele de la FCSB a recunoscut că nu a văzut un jucător care să ajungă la nivelul acestuia.

Mihai Stoica nu s-a mai abținut!

Cu Mircea Lucescu pe banca tehnică pentru prima dată în noul mandat, România s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-0, împotriva selecționatei Kosovo.

La Priștina, Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Dennis Man a fost jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală.

Răzvan Marin a transformat un penalty în minutul 51 şi a majorat avantajul României. În minutul 81, Valentin Mihăilă a profitat de gafa apărării gazdelor şi a şutat la poartă. Muric a respins, iar Denis Drăguş a fost la locul potrivit, a recuperat și a marcat, stabilind scorul final.

Mihai Stoica a scos în evidență execuția mijlocașului român, la lovitura de pedeapsă. Oficialul FCSB-ului a transmis că naționala României se poate baza pe jucătorul de la Cagliari atunci când vine vorba de transformarea penalty-urilor.

„Vreau să remarc faptul că rar am văzut fotbalist să bată penalty-urile perfect ca Răzvan Marin. Acum, portarul i-a ghicit intenţia, a bătut şi fără elan, dar a bătut perfect, atât de tare. A fost artă. A făcut artă dintr-un penalty cu Slovacia. Şi a bătut dincolo, în vinclu. E mare lucru să ai transformeur.

Gândeşte-te că la meciul de debut al regretatului Daum, cu Muntenegru, Stanciu a ratat în prelungiri. Au mai fost. Şi Puşcaş a ratat. Uite că ne-am găsit transformeur. Bate foarte bine, foarte tare şi foarte plasat. A bătut excepţional”, a declarat Mihai Stoica, conform Prima Sport.

Naționala României va juca luni, 9 septembrie, de la 21:45, împotriva Lituaniei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed