Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Ce ordin a primit de la propria soţie. Selecţionerul a făcut dezvăluiri complete

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Ce ordin a primit de la propria soţie. Selecţionerul a făcut dezvăluiri complete. După ce România s-a distrat în Kosovo, scor 3-0, Lucescu a venit cu o serie de dezvăluiri.

Mircea Lucescu a revenit cu un rezultat mare pe banca echipei naţionale. A bătut Kosovo la scor de neprezentare, 3-0.

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut!

După acest meci, Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire incredibilă despre propria soţie. A spus că partenera sa de viaţă, Neli, l-a bombardat cu mesajele înaintea disputei de la Priştina.

A infirmat că soţia lui nu ar fi fost de acord cu întoarcerea sa la naţionala României. Mircea Lucescu a debutat pe banca naţionalei, în acest mandat, cu o victorie de senzaţie obţinută la Priştina. ”Nu că nu a fost de acord (n.r.: cu revenirea la echipa națională), din contră.

De două zile dacă nu mă bate la cap… Mi-a și spus ‘să nu cumva să nu câștigați. Nu cumva… Ține minte, că toată lumea e cu ochii pe tine.

Dacă te-ai hotărât să te întorci, nu poți să te întorci decât pentru așa ceva’”, a spus, zâmbind, Mircea Lucescu.

Pentru tricolori a fost doar primul meci din Liga Naţiunilor. Naţionala va avea a doua dispută luni seara, pe Ghencea. Vom evolua împotriva Lituaniei, socotită drept cea mai  slabă echipă din grupă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed