Dennis Man face dezvăluirea serii! Mesaj superb pentru Mircea Lucescu: ‘Era important să începem cu dreptul’ + Ce a adus nou actualul selecţioner

Dennis Man a avut un mesaj superb pentru Mircea Lucescu, după ce România a învins Kosovo, 3-0, în Liga Națiunilor. Golurile au fostt macate de Dennis Man, Răzvan Marin și Drăguș.

Următoarea adversară a tricolorilor este Lituania. Meciul se joacă pe 9 septembrie, de la ora 21:45, în Ghencea.  

Dennis Man, mesaj superb pentru Mircea Lucescu

”Am câștigat, aveam nevoie de aceste puncte. Sunt bucuros că am câștigat toate cele trei puncte. Știam că vom întâlni o echipă destul de agresivă și suntem fericiți că astăzi ne-am impus. Am câștigat meciul destul de ușor.

(n.r .despre golul reușit) Îl văzusem singur (n.r. pe Denis Drăguș), am vrut să-i pasez, dar apoi am văzut că pot să șutez și am înscris.

(n.r. despre relația cu Mihăilă) Jucând zi de zi la club, este normal să ne simțim. Suntem fericiți, încrezători și ne bucurăm că putem ajuta echipa.

Știe toată lumea ce experiență are nea Mircea, pentru noi este un plus mare și ne bucurăm să fie alături de noi. Era important să începem cu dreptul această campanie.

Trebuie să începem să jucăm și din postura de favoriți. Pot să spun că sunt într-o perioadă bună, antrenamentele își spun cuvântul și sunt fericit”, a spus Man după meci la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed