Cu cine îi atacă Mircea Lucescu pe kosovari. Echipa de start a tricolorilor la debutul în Liga Națiunilor. Surprizele pregătite de noul selecționer

Mircea Lucescu a decis cu cine îi va ataca pe kosovari. Avem echipa de start a tricolorilor la debutul în Liga Națiunilor.

Kosovo – România, din grupa 2 a Ligii C din UEFA Nations League, se joacă în această seară de la ora 21.45. Meciul este transmis de Antena 1.

Cu cine îi atacă Mircea Lucescu pe kosovari

Mircea Lucescu revine pe banca naționalei, în această seară, după 38 de ani, în meciul  Kosovo – România. Obiectivul selecționerului este calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

În luna septembrie, tricolorii joacă două meciui în Liga Națiunilor. Primul se joacă în această seară. Lucescu a anunțat cum arată primul 11 pentru meciul cu Kosovo.

Echipa de start a României

România: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – M. Marin, R. Marin, Stanciu – Man, Mihăilă – Drăguș.
Rezerve: Târnovanu, I. Popescu – Manea, Ghiță, Alibec, Artean, G. Pușcaș, I. Hagi, Fl. Coman, D. Olaru, Al. Mitriță, D. Sorescu.
Antrenor: Mircea Lucescu.

Meciul se joacă la Priștina, pe stadionul Fadik Vokrri, care are o capacitate de 13.500 de locuri.

„Nu există misiune ușoară, că altfel nu ar fi numită misiune”

„România e o echipă care s-a calificat le EURO, a câștigat grupa, e o echipă motivată, dispusă să facă toate eforturile pentru a face un pas înainte pentru calificarea la Campionatul Mondial. Noi suntem aici să jucăm fotbal, într-o competiție în care fiecare vrea să aducă tot ce e mai bun.

Nu există misiune ușoară, că altfel nu ar fi numită misiune. Știu la ce m-am angajat și încercăm să facem ce trebuie. Timpul e scurt, unii au făcut doar un antrenament, alții două, alții 3. Cam asta e situația. Știu că asta e situația. Lucrăm mult la nivel mental. Discutăm despre multe lucruri pe care le-am observat.

Dar mai trebuie ceva în plus. Încerc să-i ajut cu sfaturile mele, cu experiența mea. E o echipă cu jucători tineri, cu o medie de vârstă de 26 de ani. Sunt 10-11 jucători care au crescut împreună. E și meritul antrenorilor, care au menținut acest grup compact. E o misiune dificilă, dar am abordat-o cu foarte multă încredere”, a punctat Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed