S-a decis viitorul lui Radu Drăguşin! Ce urmează să se întâmple la Tottenham. Antrenorul australian nu mai are ce să facă

S-a decis viitorul lui Radu Drăguşin! Ce urmează să se întâmple la Tottenham. Antrenorul australian nu mai are ce să facă. Tricolorul va fi titular în disputa lui Spurs cu Qarabag din Europa League, care va avea loc pe 26 septembrie.

Radu Drăguşin va fi titular pentru că Ange Postecoglou nu-l va putea folosi pe Cristian Romero. Fundașul argentinian este suspendat pentru primul meci al lui Tottenham în Europa League.

S-a decis viitorul lui Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin este singura variantă viabilă pentru Tottenham în acest meci. Romero este suspendat din cauza unui cartonaș roșu primit în martie 2023, în returul din optimile de finală din Champions League, contra lui AC Milan, încheiat cu scorul de 0-0.

Tottenham nu a participat în cupele europene în sezonul trecut. Astfel, suspendarea lui Cristian Romero este încă în vigoare. regulamentul UEFA prevede că o suspendare este anulată doar după doi ani, potrivit football.london.

Celălalt fundaș central preferat de Postecoglou, Micky van de Ven, este în continuare accidentat. Atsfel, Radu Drăgușin are șanse foarte mari de a fi titular în primul meci din Europa League al londonezilor. Internaționalul român ar putea face pereche atunci cu Ben Davies, fundaș stânga de meserie, care poate juca și în centrul apărării.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed