Ion Ţiriac i-a lăsat pe toți mască. A anunțat la ce funcţie vrea să candideze. Ce a urmat imediat 

Ion Ţiriac i-a lăsat pe toți mască pentru câteva secunde. Extrem de serios, magnatul a anunțat că își dorește să candideze la cea mai înaltă funcție din stat.

Imediat Țiriac și-a schimbat tonul și a explicat că nu este vorba despre alegerile din 2024.

Ion Ţiriac se ține de glume

Ion Țiriac a fost pus pe glume. Omul de afaceri a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale. Apoi a menționat că nu în 2024 ci în 2064, când ar avea 127 de ani. Spune că așa ar avea timp ”să le demonstreze românilor” ce poate.

„Vă spun o noutate, vă rog să o scrieți acolo, puteți să o dați publică, nu știu ce. O să candidez la președinție. Dar, dar, nu acum. În 2064! Nu, pentru că până atunci trebuie să demonstrez românilor ceva ce pot să fac. Adică nu pot să candidez la președinție și să vină unul că eu candidez pentru că… Pentru că ce? Nu, arată-mi ce ai făcut, măi.

Cine ești? Ce ai făcut? Când te duci la Bruxelles, poți să te duci în picioare? Nu poți să te duci, dracului, în genunchi și să te întorci târâit. Pentru că altfel, uite unde ajungem încet, încet. Și atunci vorbești despre lucrurile astea. Noi nu avem nevoie de publicitate„, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Miliardarul a fost întrebat și ce pensie are după recalculare.

„ Mi-e rușine să spun, mi-e rușine să spun! Scuzați-mă… asta nu este foarte meritoriu din partea mea. Nu am întrebat niciodată de pensie și nici nu știu ce pensie am. Nici nu știu cât am dreptul la pensie și așa mai departe. Adică nu am cerut niciodată. Nu știu! Nu știu…”, a precizat Ion Ţiriac la gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed