Tricolorii lui Mircea Lucescu au avut parte de o surpriză! Ce s-a întâmplat chiar înaintea meciului. Vizită fulger în cantonamentul României / Foto

Tricolorii lui Mircea Lucescu au avut parte de o surpriză chiar înaintea meciului cu Kosovo. După antrenamentul oficial de joi seara, jucătoii au fost vizitați de grup de militari români detașați la baza NATO din Priștina.

Kosovo – România se joacă în această seară, de la ora 21:45, la Priştina. Meciul va fi transmis pe Antena 1.

Tricolorii lui Mircea Lucescu au avut parte de o surpriză

Militarii i-au aștepta pe tricolori la hotel. Au făcut poze și au luat autografe.

„După antrenamentul oficial de aseară, Echipa Națională a avut parte de un moment special la sosirea la hotelul din Kosovo. Un grup de militari români detașați la baza NATO din Priștina i-a așteptat pe tricolori pentru a-i saluta și a le arăta susținerea. Tricolorii au fost impresionați de gest și s-au fotografiat alături de militarii noștri, oferindu-le autografe și mulțumiri. „Vă mulțumim frumos, suntem alături de voi și vă susținem. Ați făcut România mai frumoasă prin ce ați realizat în Germania” a fost mesajul transmis de militarii români”, a fost comunicatul FRF.

„M-am gândit că după atâţia ani petrecuţi afară, să dau şi eu ceva fotbalul românesc”

Mircea Lucescu a explicat, pentru Antena Sport, înaintea meciului cu Kosovo de ce a acceptat să preia funcția de selecționer. Tehnicianul a revenit pe banca naționalei după 38 de ani. 

 „(N.r. Aveţi emoţii?) Ce să am? Motivaţie, dorinţă, altfel nu aş fi acceptat să vin, era o situaţie mai delicată. M-am gândit că după atâţia ani petrecuţi afară, să dau şi eu ceva fotbalul românesc din experienţa pe care am acumulat-o în toţi aceşti ani.

(N.r. Cum i-aţi găsit pe băieţi) Bine! Ei au făcut o treabă bună la EURO, şi chiar şi până la Campionatul European, au ajuns la un anumit nivel şi trebuie să continue, să facă pasul înainte, nu pot să stagneze. E bine că au un obiectiv clar acum, celălalt Campionatul Mondial. E o medie de vârstă favorabilă performanţei, jucători 25-26 de ani, au 3-4 ani de performanţă. Am găsit un grup bun, e meritul celor care au fost înaintea mea, şi a lui Edi, Contra, Rădoi, sunt 10 jucători care au jucat la tineret.”, a spus Lucescu pentu sursa mai sus citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed