Anunţul momentului despre Ianis Hagi! Cum poate scăpa de coşmarul Rangers. E singura şansă a tricolorului

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre actuala situație a lui Ianis Hagi! Mijlocașul a fost cât pe ce să revină în Superliga, însă a preferat să își continue angajamentul alături de scoțieni. Există, însă, o șansă ca internaționalul să se despartă de gruparea de pe Ibrox, la iarnă.

Deși se antrenează, în prezent, cu cei de la echipa a doua a celor de la Rangers, Ianis Hagi a fost convocat de către Mircea Lucescu pentru a evolua în partidele României din Liga Națiunilor, contra primei reprezentative din Kosovo și Lituania.

Anunţul momentului despre Ianis Hagi!

Având în vedere nemulțumirile veșnice ale fanilor celor de la Rangers, la adresa lui Phelipe Clement, Ianis Hagi ar putea dispune de o șansă, în cazul în care antrenorul belgian ar părăsi banca tehnică a grupării.

Într-un scenariu perfect, mijlocașul român ar putea reveni la prima echipă, evolua în meciurile oficiale și prinde un transfer până la iarnă.

„Lui Ianis i se întâmplă un lucru pe care îl contestă și suporterii. Dacă ne uităm la rezultatele pe care le-a avut Glasgow până acum, Rangers a făcut un meci egal. Celtic s-a dus la două puncte. I-au bătut cu 3-0 și în meciul direct. Sunt la 5 puncte, deci situația primului loc e cam rezolvată în Scoția. Nu e ca în Anglia. Unde poți să revii cum a revenit Manchester City de la 5-6 puncte de Arsenal și a terminat pe locul 1.

În Scoția sunt două echipe mari și late. Care joacă pentru primele două locuri. Și se pare că Glasgow (n.r. Rangers) e destinată să rămână pe locul doi. Ăsta e un avantaj pentru Ianis pentru a putea, mai ales cu ajutorul suporterilor care sunt nemulțumiți de acest Clement, să poată să revină să joace și chiar să fie titular la Glasgow Rangers.

Ar fi păcat să nu joace măcar până în iarnă, chiar titular, după care, după modul cum va juca, probabil din iarnă vor exista alte oferte!”, a declarat, conform Fanatik, Giovanni Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed