Dumitru Dragomir intervine în forţă! Dezvăluiri despre jucătorul celor de la FCSB. L-a impresionat la ultimele meciuri

Ionuț Panțîru a revenit în plan principal la FCSB și a făcut furori în cadrul partidei câștigate de către campioana României, în fața celor de la UTA Arad, scor final 2-0! Dumitru Dragomir a rămas surprins de evoluția fundașului stânga.

Panțîru a fost achiziționat de către Gigi Becali în anul 2019, de la Poli Iași, pentru aproximativ 200.000 de euro. A revenit în forță la FCSB, deși cariera acestuia s-a aflat, în nenumărate instanțe, pe marginea prăpastiei. A fost supus la trei intervenții chirurgicale, ultima datând din anul 2021.

Dezvăluiri despre jucătorul celor de la FCSB!

Dumitru Dragomir a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașului roș-albaștrilor.

„M-a impresionat fundașul stânga. Nu a jucat doi ani, Panțîru, și a făcut niște meciuri… Vă dați seama ce plămâni are ăla dacă poate să fugă atât după 2 ani de pauză? Face alunecări corecte. M-am uitat la el. Dă bine cu capul.

Un fundaș lateral centrează de 2-3 ori pe meci. Centrarea o înveți. O înveți greu, dar o înveți. O să joace cu amândoi (n.r.- Radunovic și Panțiru). Că se succed foarte rapid meciurile astea internaționale cu cele din SuperLiga!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Ionuț Panțîru pentru încă un sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed