Decizie de ultimă oră a celor de la FCSB! Surpriza anunţată în lotul lui Elias Charalambous. Un jucător plecat de la echipă e pe listă

Decizie de ultimă oră a celor de la FCSB! Surpriza anunţată în lotul lui Elias Charalambous. Un jucător plecat de la echipă e pe listă. Este vorba despre Andrei Pandele, trecut pe lista de Europa League, deşi a plecat la Voluntari.

Elias Charalambous a întocmit lista finală cu jucătorii pe care se va baza, la meciurile din grupa principală. Pe aceasta se regăsește și Andrei Pandele, fotbalist cedat însă la Voluntari.

Decizie de ultimă oră a celor de la FCSB!

Elias Charalambous i-a trecut pe listă şi pe Daniel Bîrligea și Mihai Popescu. Cei doi jucători au semnat cu campioana în această săptămână. Andrei Pandele a fost trecut pe lista B a FCSB-ului, pentru meciurile din Europa League. Pe această listă au fost trecuți jucătorii tineri ai echipei. Este vorba despre Alexandru Musi, David Popa și Mihai Toma, conform uefa.com.

FCSB se va baza pe 25 de jucători, pentru cele opt meciuri din grupa de Europa League. Campioana l-a trecut pe lista A și pe Vlad Chiricheș. A renunțat la David Kiki, cel care va fi trecut însă pe lista de campionat, după spusele lui Gigi Becali.

Lista cu cei 25 de jucători pentru Europa League nu va mai putea suferi modificări, cu o singură excepție. În cazul în care doi portari se accidentează și urmează să stea pe „bară” o lungă perioadă de timp, atunci campioana are dreptul să treacă pe listă un nou nume.

Cum arată lotul final al FCSB pentru grupa de Europa League:

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea,
Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, Mihai Popescu, Vlad Chiricheș, Alexandru Pantea, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic
Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, William Baeten, Darius Olaru, Baba Alhassan, Luis Phelipe
Atacanți: Florin Tănase, Daniel Bîrligea, David Miculescu, Marius Ștefănescu, Daniel Popa, Alexandru Băluță
Antrenor: Elias Charalambous.

Programul complet al FCSB din Europa League:

26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed