Revine Adrian Mutu în Superliga?! Echipa care îl vrea pe Briliant. Este răsturnare totală de situaţie

Revine Adrian Mutu în Superliga?! Echipa care îl vrea pe Briliant. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi s-a vorbit că ar fi în tratative cu cei de la Sepsi, antrenorul este dorit, de fapt, de Poli Iaşi.

Adrian Mutu este foarte aproape de a reveni pe banca unei echipe din Superliga. Tony a plecat de la Poli Iaşi, iar moldovenii sunt în căutarea unui nou tehncian.

Revine Adrian Mutu în Superliga?!

Adrian Mutu este dorit de către Poli Iaşi. Asta după ce aventura la CFR Cluj, din sezonul trecut, a fost un fiasco total. Tony da Silva a părăsit-o pe Poli Iași, datorită rezultatelor slabe înregistrate în campionat. Acum, oficialii moldoveni au anunțat că sunt în căutarea unui nou tehnician.

Mutu este primul antrenor pe lista ieșenilor, pentru postul rămas vacant pe banca tehnică. ”Briliantul” este aproape de a semna cu Poli Iași, la 5 luni distanță după ce a activat ultima dată în Superliga, după ce a plecat de la CFR Cluj după doar 11 meciuri, conform iamsport.ro.

Mutu nu e deloc un antrenor ieftin. Ca să accepte oferta moldovenilor, Poli Iași trebuie să îi plătească ”Briliantului” 60.000 de euro, sumă ce reprezintă un bonus de instalare pentru fostul decar al naționalei României.

În cazul în care nu vor ajunge la un consens cu Mutu, oficialii ieșeni au și un plan B. Îl vor pe Toni Conceicao, tehnician curtat între timp și de Sepsi Sfântu Gheorghe.

1,64 a fost media de puncte obținută de Adrian Mutu la CFR Cluj, ultimul club la care a activat în Superliga. Mutu le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FC U Craiova, Rapid și Neftchi Baku.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed