Anunț de ultimă oră despre natională! Cum arată gazonul din Kosovo. Tricolorii au suferit anul trecut / Foto

Federația Română de Fotbal au anunțat că a fost schimbat gazonul stadionului din Kosovo, având în vedere că, anul trecut, tricolorii au avut de suferit din cauza acestuia. Cum arată gazonul din Priștina.

Tricolorii au ajuns în miercuri seara în Kosovo, acolo unde vor disputa primul meci din Liga Naționilor. Partida va avea loc pe stadionul din Priștina, de la ora 21:45.

Anunț de ultimă oră despre natională! Cum arată gazonul din Kosovo

În cursul zilei de joi, tricolorii au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kosovo și au sesizat că gazonul de pe stadion a fost schimbat. Având în vedere cum s-a prezentat gazonul anul trecut, arena din Priştina are acum gazon hibrid.

„Echipa națională de fotbal a României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kosovo.

Ședința de pregătire s-a desfășurat pe stadionul Fadil Vokrri din Priștina și a durat 60 de minute, conform regulamentului UEFA. Selecționerul Mircea Lucescu a folosit această sesiune de antrenament pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de debutul său oficial pe banca tehnică a tricolorilor.

În comparație cu meciul disputat de tricolori în anul trecut pe același stadion, suprafața de joc este diferită. Stadionul din Priștina beneficiază acum de un gazon hibrid. În iunie 2023 a plouat înaintea meciului, iar terenul a fost unul foarte dificil, îmbibat cu apă”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Următorul meci al echipei naționale va fi luni, 9 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Arcul de Triunf, cu Lituania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed