Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia care tocmai a fost luată. Şi Costel Gâlcă, direct vizat

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia care tocmai a fost luată. Şi Costel Gâlcă, direct vizat. S-au stabilit datele şi orele pentru următoarea etapă din Superliga. Este o rundă foarte importantă.

După 2-0 cu UTA, echipa lui Elias Charalambous vrea să revină în partea de sus a clasamentului. Acum s-a aflat când va avea loc disputa cu Petrolul.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Echipa lui Elias Charalambous are un start mai slab de Superliga. Speră ca în următoarele etape să nu mai facă paşi greşiţi. Acum, s-a făcut public programul partidelor care vor avea loc în etapa a X-a. Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia.

Runda a zecea este deschisă de două partide. Mai întâi, se joacă duelul dintre FC Botoşani şi Gloria Buzău, la retrogradare. Apoi, Oţelul lui Dorinel Munteanu se bate cu Dinamo, pe propriul teren.

Vineri, 20 septembrie

Ora 18.00 FC Botoşani – Gloria Buzău

Ora 21.00 Oţelul Galaţi – Dinamo

Sâmbătă, vor avea loc două dueluri. mai întâi, se va juca meciul dintre Hermannstadt şi CFR Cluj. Apoi, campioana lui Elias Charalambous are meci acasă, cu Petrolul.

Sâmbătă, 21 septembrie

Ora 18.30 FC Hermanstadt – CFR Cluj

Ora 21.30 FCSB – Petrolul Ploieşti

Duminică evolează echipa lui Gică Hagi, Farul. Constănţenii au meci acasă cu Sepsi. Seara, joacă actualul lider din Superliga. U Cluj are meci acasă cu echipa lui Costel Gâlcă, CSU Craiova.

Duminică, 22 septembrie

Ora 16.00 Farul Constanţa – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 21.30 Universitatea Cluj – CSU Craiova

Luni, 23 septembrie

Ora 18.00 UTA – Poli Iaşi

Ora 21.00 Unirea Slobozia – FC Rapid

Luni au loc ultimele două meciuri. Este vorba despre întâlnirea dintre UTA şi Poli Iaşi, dar şi de Unirea Slobozia cu Rapid. Partidele vor fi transmise în direct de PRIMA Sport şi DIGI Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed