Dumitru Dragomir îi face echipa lui Mircea Lucescu! Jucătorul care trebuie să fie titular la naţională. Presiune uriaşă pe selecţioner

Dumitru Dragomir îi face echipa lui Mircea Lucescu! Jucătorul care trebuie să fie titular la naţională. Presiune uriaşă pe selecţioner. Fostul şef al LPF îl vrea pe Alexandru Mitriţă în primul 11, contra celor din Kosovo.

Dumitru Dragomir i-a dat ordin lui Mircea Lucescu. Alexandru Mitriţă trebuie să fie titular în echipa naţională. Mai mult, spune că România trebuie să câştige la pas grupa de Liga Naţiunilor.

Dumitru Dragomir îi face echipa lui Mircea Lucescu!

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu. Alexandru Mitriţă trebuie să fie titular în echipa naţională. O spune Dumitru Dragomir, înaintea duelului cu Kosovo, de vineri, de la ora 21:45.

Mitriţă a fost convocat de Mircea Lucescu şi revine la naţională după o pauză de aproape doi ani. Starul celor de la CSU Craiova a lipsit de la EURO 2024. Cu un start de sezon de senzaţie, Mitriţă a fost chemat la reprezentativa tricoloră de noul selecţioner pentru dubla cu cei din Kosovo şi Lituania. Dumitru Dragomir i-a spus să îl şi titularizeze în atac pe golgeterul din Superliga, conform fanatik.ro.

“Dacă nici pe Kosovo, pe Cipru și pe Lituania nu-i batem înseamnă că suntem rău de tot cu fotbalul. Cu toate merg pe victorie. Eu zic că România le va bate pe toate.

La cum joacă Mitriță în ultimul timp aș începe cu el titular, clar. Aș juca cu el oricum în toate situațiile din lume. Pentru că poate să îți câștige singur un joc. E în vână acum, are și minte, nu mai vrea să iasă doar el în evidență”, a spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Şase goluri şi o pasă decisivă a reuşit Alexandru Mitriţă în cele 8 meciuri din această ediţie de Superliga. Sezonul trecut, vârful echipei lui Costel Gâlcă a marcat de 16 ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed