Gigi Becali câştigă o sumă uriaşă! Latifundiarul din Pipera a dat marea lovitură. Milioane de euro îi vor intra în conturi

Gigi Becali câştigă o sumă uriaşă! Latifundiarul din Pipera a dat marea lovitură. Milioane de euro îi vor intra în conturi. Şeful celor de la FCSB a stabilit preţul biiletelor pentru meciurile campioanei din Europa League.

Gigi Becali a făcut deja calculul. Va câştiga peste 4 milioane de euro doar din bilete. A dat deja ordin ca tichetele de acces să se vândă pe bază de pachete.

Gigi Becali câştigă o sumă uriaşă!

Gigi Becali a stabilit preţul biletelor pentru meciurile celor de la FCSB din Europa League. Campioana României va disputa cel puţin 8 meciuri europene în acest sezon. Patru dintre acestea vor avea loc pe Arena Naţională.

Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, FC RFS şi Hoffenheim sunt adversarele FCSB din Europa League. Campioana le va primi pe Arena Naţională pe FC RFS, Midtjylland, Olympiacos şi Manchester United.

Latifundiarul din Pipera şi-a făcut deja calculele în ceea ce priveşte câştigurile din bilete. De asemenea, el a anunţat că cele mai ieftine bilete, cele din peluze, vor costa 50 de lei.

„Nu dau banii de la mine! Sunt bani câștigați, bani europeni. Dacă faceți socoteala, din bilete, 8 meciuri, vin 4.400.000! Și am făcut biletele ieftine! Cu ce mai câștigi pe acolo, faci 6 milioane!

Dacă joci cu Dinamo iei 6-700.000! Ultimul meci e cu Manchester. Am făcut pachete și loje și nu știu ce! Mulți și-au rezervat înainte să iasă, lojele! Vindem pachete, e mai bine. Oamenii vor să vadă meciurile. La peluză să spunem chiar și 50 lei un bilet, 10 euro, pentru meciurile astea… Am făcut pachete, dar nu sunt scumpe!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Duelul mult aşteptat de către fani, cel cu Manchester United, va fi ultimul pe care FCSB îl va disputa în grupa de Europa League. FCSB debutează în grupa de Europa League pe 26 septembrie, atunci când va evolua pe teren propriu cu RFS, de la ora 22:00. Apoi, se va deplasa la Salonic, pentru confruntarea cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu.

Programul complet al celor de la FCSB din Europa League:

26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed