Revine Adrian Mutu în Superliga?! Echipa pe care o poate prelua. Tocmai au dat afară antrenorul

Revine Adrian Mutu în Superliga?! Echipa pe care o poate prelua. Tocmai au dat afară antrenorul. Cei de la Sepsi sunt în criză şi l-au dat afară pe Bernd Storck. Asta după ce echipa a ajuns la 4 înfrângeri consecutive.

Adrian Mutu o poate prelua pe Sepsi. Asta după ce ultima echipă pe care a condus-o a fost CFR Cluj.

Revine Adrian Mutu în Superliga?!

Trei antrenori din Superliga au rămas fără serviciu în ultimele 24 de ore. Tony da Silva și Andrei Prepeliță au rămas fără echipă. Acum, şi Sepsi l-a dat afară pe Bernd Storck. Acum, covăsnenii vor să dea lovitura

Laszlo Dioszegi îl are în vedere pe Adrian Mutu, conform fanatik.ro. Mutu este în prezent liber de contract și și-ar dori să înceapă o nouă aventură în Superliga. Briliantul a rămas şomer după plecarea de la CFR Cluj.

Mutu a mai stat pe banca celor de la FC Voluntari, FC U Craiova și Rapid. Sepsi a avut parte de un început de sezon de coșmar. A ajuns la 4 înfrângeri consecutive, iar asta i-a fost fatal fostului antrenor. „Ne-am despărțit, a fost o decizie amiabilă. O să vedem în zilele următoare pe cine o să anunțăm. Cred că am luat decizia bună după ce s-a întâmplat”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform sursei citate.

Dacă merge la echipa covăsneană, Mutu ar avea un obiectiv clar. Trebuie să o califice pe Sepsi în play-off-ul de Superliga, dar să se bată şi la Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed