Bomba momentului în Superliga! Al treilea antrenor dat afară în 24 de ore. Cum s-a ajuns la o asemenea decizie

Bomba momentului în Superliga! Al treilea antrenor dat afară în 24 de ore. S-a aflat cum s-a ajuns la o asemenea decizie. Bernd Storck a fost îndepărtat de la Sepsi, din cauza rezultatelor slabe.

Abia a început Superliga şi sarabanda schimbărilor de antrenori continuă. Ultima victimă este Bernd Storck.

Bomba momentului în Superliga!

Anunţul demiterii antrenorului german a fost făcut de către şeful echipei, Laszlo Dioszegi. Patronul echipei din Superliga a transmis un mesaj scris în limba maghiară pe contul personal de Facebook. A luat decizia să-l demită pe antrenorul neamț, instalat în funcție pe 1 decembrie 2023. La câteva zeci de minute, Sepsi a anunțat oficial despărțirea de antrenor.

”După patru zile, o decizie foarte grea a fost luată! Clubul este cel mai important din lume și nu trebuie să ținem cont de emoții. Am decis de comun acord să ne despărțim.

Însă nu ne vom opri aici, toți cei care au greșit vor plăti, unul câte unul! Am învățat multe de la tine, Bernd. Următorul pas este foarte important și necesită foarte multă atenție. Trebuie să știți un singur lucru, voi, fanii, sunteți cei mai importanți”, a anunțat Laszlo Dioszegi.

Bernd Storck este al treilea antrenor demis în Superliga în mai puțin de 24 de ore. Asta după plecările lui Tony da Silva și Andrei Prepeliță de la Poli Iași, respectiv FC Buzău. Clubul din Crâng este singurul care și-a anunțat deja noul antrenor, Eugen Neagoe.

Anterior, de la startul sezonului, Bogdan Andone, de la FC Botoșani, și Neil Lennon, de la Rapid, mai fuseseră demiși și înlocuiți cu Liviu Ciobotariu și Marius Șumudică. Sepsi a decis să-l dea afară pe Bernd Storck după o serie de șase meciuri consecutive fără victorie. Ultimele patru jocuri au fost pierdute toate. După opt runde, Sepsi este pe locul 12 în Superliga, cu 8 puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed