Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Ce este obligat să facă noul selecţioner. Edi Iordănescu iese la rampă

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! S-a aflat ce este obligat să facă noul selecţioner. Edi Iordănescu iese la rampă şi transmite un mesaj de încurajare pentru tricolori. Naţionala începe aventura în Liga Naţiunilor în deplasare, contra celor din Kosovo.

Mircea Lucescu a revenit la echipa naţională, după ce Edi Iordănescu nu a mai vrut să-şi prelungească înţelegerea.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Edi Iordănescu a dus naţionala până în optimile EURO 2024. Apoi, a plecat. Acum, tricolorii pornesc la drum alături de Mircea Lucescu. Primul duel este în Kosovo, vineri, de la ora 21:45.

Edi Iordănescu le-a transmis tricolorilor că sunt datori să obţină o nouă performanţă importantă. Mai mult, trebuie să ducă România la un nou turneu final. Este convins că experienţa lui Mircea Lucescu va contribui decisiv la viitoare victorii.

„Hai Romania!!

Cu sufletul alături de tricolori!

La început de drum în Liga Națiunilor, îmi doresc ca acești băieți extraordinari să facă din nou românii mândri și fericiți.

Din energia și emoția trăite la EURO 2024 alături de suporterii noștri minunați, integrând rapid noii colegi, sunteți datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspirați din performanță pentru a construi din nou performanță!

Am încredere în fiecare dintre voi și în echipă, cu atât mai mult cu cât un antrenor prestigios precum Mircea Lucescu vă sprijină cu toată experiența lui!

Uniți, susținem România oriunde și oricând!„, a transmis Edi Iordănescu pe reţelele sociale.

Răzvan Burleanu s-a rugat de fostul selecţioner luni de zile să rămână pe banca naţionalei. Nu a reuşit. Edi Iordănescu a decis să nu semneze prelungirea contractului după EURO 2024. Astfel, Mircea Lucescu a decis să revină şi să preia reprezentativa României după o pauză de peste 30 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed