Gigi Becali a spus clar! Mesaj pentru suporteri. Cât costă biletele pentru meciurile din Europa League

Gigi Becali a spus clar! Mesaj pentru suporteri. S-a aflat cât costă biletele pentru meciurile din Europa League. Cât vor scoate din buzunar suporterii dacă vor să o vadă pe FCSB la meciurile europene.

Campioana României va juca opt partide. Șase în acest an și două în ianuarie 2025. Fără îndoială, cel mai atractiv duel este cu Manchester United care se va juca la București.

Gigi Becali a spus clar!

Patronul campioanei a anunțat cât o să coste biletele pentru meciurile echipei sale în Europa League. Becali spune că au fost făcute pachete, care nu sunt scumpe. Tichetele care se vor pune în vânzare primele, pe 9 septembrie, cel mai probabil, sunt pentru patru meciuri. În funcție de câte vor mai fi disponibile apoi se vor vinde și individual.

La tribuna a doua vor costa între 450 și 500 de lei. La peluze prețurile sunt între 150 și 250 de lei, în funcție de inel, potrivit Fanatik.

„Cu Manchester United vor fi dublu față de Sparta Praga. Adică un bilet care era 60 de lei o să fie 120 de lei. Eu zic că nu e mult. Nu sunt scumpe. Dacă bagi biletele de acum, într-o zi se vând biletele cu Manchester”.

 „Noi facem acuma o simulare ca din vânzarea pachetelor să facem cam 4 milioane de euro. Asta ar însemna de exemplu un pachet la peluză să coste 100 de euro. Eu zic că nu e mult. Dar la VIP e 300 de euro”, a spus Becali și la Prima Sport.

Programul complet pentru FCSB în Europa League

26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed