Ianis Hagi nu s-a mai abţinut! Mesaj pentru tată său + Soția tricolorului a întors toate privirile la evenimentul lui Gică Hagi / Foto

Ianis Hagi nu a putut să fie prezent la evenimentul organizat de tatăl său. Gică Hagi a inaugurat un nou corp de clădire, pe 4 etaje la academia sa, investiție care s-a ridicat la 8 milioane de euro. Internaționalul român a avut însă un mesaj pentru managerul Farului.

De la eveniment nu a lipsit soția jucătorului de la Rangers. Aceasta a întors toate privirile.

Ianis Hagi, mesaj pentru tată său

Ianis Hagi a fost convocat de Mircea Lucescu la națională pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Kosovo și Lituania. Astfel, a lipsit de la evenimentul organizat de Gică Hagi. După o conferință de presă, invitații au petrecut la Crama Murfatlar.

Fotbalistul lui Rangers a postat însă un mesaj pentru tatăl său.

„15 ani de muncă și de angajament pur! Totul făcut cu iubire și pasiune. O inspirație continuă pentru orice persoană, prin împingerea limitelor la un nivel cu totul nou. Îți mulțumesc și felicitări uriașe!”, a scris tricolorul pe Instagram.

Elena Hagi a a întors toate privirile

La evenimentul de miercuri au participat o mulțime de invitați. Soția lui Ianis Hagi nu a lipsit. Frumoasa brunetă a atras toate privirile. A ales să poate o rochie mov, care i-a venit ca tunată.

Aceasta a fost prima apariție publica a tinerei după ce a intrat în familia Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed