Alexandru Chipciu a recunoscut! Dezvăluiri după revenirea la echipa naţională. De 5 ani nu mai fusese convocat

Alexandru Chipciu a oferit primul interviu după convocarea la echipa națională. După o pauză de 5 ani, jucătorul de la Universitatea Cluj a mărturisit că nu se aștepta ca Mircea Lucescu să ia această decizie, în ceea ce îl privește.

România va disputa primul meci din Liga Națiunilor cu Kosovo. Partida va avea loc în Priștina, vineri seara, de la ora 21:45. După care, tricolorii se vor întoarce în țară pentru a pregătii meciul cu Lituania, de pe 9 septembrie.

Alexandru Chipciu a recunoscut!

Alexandru Chipciu a recunoscut, la conferința de presă premergătoare meciului cu Kosovo, ca a fost o mare bucurie pentru el când a aflat că Mircea Lucescu l-a convocat la echipa națională, și a recunoscut că nu se aștepta la acest lucru.

„Mi se pare că nu am lipsit atât de mulți ani. În 2005 am fost prima dată la Mogoșoaia, pe vremea când jucam la U15. Timp de 9-10 ani am fost constant convocat. S-au schimbat multe. Pe mulți jucători i-am prins când au debutat. Acum, mulți dintre ei sunt la o vârstă matură.

Cred că e mai ușor să urmărești naționala decât să fii prins în focurile meciurilor. Toți te critică. Toți știu fotbal. E mai ușor să fii spectator. Am fost de mai multe ori aproape să mă întorc, dar am susținut mereu băieții de la distanță.

Am fost motivat să revin, dar nu a fost un scop neapărat. Sigur, vor mai fi dezamăgiri și lucruri bune, dar este un proces. Naționala este punctul maxim pentru orice jucător. E frumos. Chiar dacă poate nu mai speram, aveam ceva informații că aș putea reveni și am început să sper înainte de EURO. În ultima vreme, însă, parcă nu mai credeam.

Visul meu suprem a fost să ajung la echipa națională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici”, a declarat, conform FRF.TV, Alexandru Chipciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed