Cutremur în Superliga! Antrenorul tocmai a fost dat afară. E al doilea tehnician pus pe liber în aceeași zi

Doi antrenori au plecat din Superliga în aceeași zi. După ce Tony Da Silva și-a anunțat demisia de la Poli Iași, încă o echipă a rămas fără antrenor. 

Gloria Buzău a anunțat că se desparte de Andrei Prepeliță. Buzoienii sunt pe ultimul loc în clasament, iar șefii clubului sunt extrem de nemulțumiți. Mutarea era anticipată de marți.

Cutremur în Superliga. Andrei Prepeliță, dat afară de Gloria Buzău

Anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială a clubului.

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă. Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, apare în comunicatul celor de la Gloria Buzău.

Antrenorul a preluat echipa pe 20 iunie 2023 și a reușit să promoveze după un sezon.

„Știam de la început ce obiectiv aveam. În continuare, cred că este posibil, acela de a se salva de la retrogradare. Nu cred că se pune problema. Jucătorii au venit târziu, pe rând, nu i-am avut în perioada de pregătire, lucrurile au mers ceva mai greu în această privință. Am fost și refuzați de foarte mulți jucători, însă cu 2-3 plombe, jucători care ar putea veni până la finalul perioadei de transferuri, se poate atinge. Cred că Buzăul are un lot bun, iar obiectivul poate fi îndeplinit lejer”, a spus Prepeliță pentru GSP.ro.

Buzău este pe ultimul loc în Superliga după ce a luat doar 5 puncte în 8 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed