Bomba momentului în Superliga! Antrenorul și-a dat demisia. Nu a mai suportat umilința de la ultimul meci

Echipa din Superliga a rămas fără antrenor, după umilința de la ultimul meci. Oficialii clubului s-au trezit la antrenamente că banca tehnică a rămas liberă, după care au anunțat și vestiarul.

„Tony” Da Silva și-a dat demisia de la Poli Iași.

Bomba momentului în Superliga!

După eșecul din ultima etapă, 6-2 cu Hermannstadt, antrenorul celor de la Poli Iași nu a mai suportat și nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei.

Mai exact, după eșecul cu Sibiu, „Tony” Da Silva le-a dat jucătorilor 4 zile libere, iar în momentul în care clubul s-a reunit, acesta nu s-a mai prezentat, anunță gsp.ro.

Oficialiii clubului au încercat să îl convingă pe acesta să rămână, asigurându-l că va avea susținerea lor până la capăt, însă, totul a fost în zadar. Astfel că jucătorii au fost informați.

Până vor găsi un înlocuitor al acestuia, echipa va fi condusă de colaboratorii lui Tony, secunzii Rui Miguel Fernandes Teixeira Machado și Joao Miguel Afonso Fernandes, antrenorul de portari Radu Sardescu, preparatorul fizic Christian Gonzalez Esteves și analistul Steven Da Silva Sanches.

Următorul meci al ieșenilor este cu CSU Craiova, pe 15 septembrie, de la ora 18:15.

Tony a semnat cu Iași pe 31 martie 2024, după ce Leo Grozavu a fost demis. Acesta a reușit să obțină doar 7 puncte după 8 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed