Ianis Hagi şi-a decis viitorul! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Nu face nici un pas înapoi

Ianis Hagi şi-a decis viitorul! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Nu face nici un pas înapoi. Scoţienii au spus că mijlocaşul nu vrea să plece de la Rangers, în ciuda ofertei incredibile primite de la Gigi Becali.

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers. Antrenorul nu îl vrea chiar dacă şi-a dat acordul să primească un salariu mai mic.

Ianis Hagi şi-a decis viitorul!

Ianis Hagi a fost dorit în acest final de perioadă de mercato la Rapid și FCSB, în Superliga. Gică Hagi a spus clar. În fotbalul românesc, ”Prințul” va reveni doar la Farul. Gigi Becali i-a făcut o ofertă incredibilă tricolorului. I-a transmis, în spațiul public, faptul că îi face un contract în care să aibă locul de titular asigurat.

Mai mult, banii de pe urma unui eventual transfer vor ajunge în conturile fotbalistului. Scoțienii dau de înțeles că fotbalistul român nici nu a vrut să audă de această variantă. ”Ianis Hagi a răspuns ofertei de ultim moment pentru despățirea de Rangers. A refuzat șansa să plece de la Rangers și să se întoarcă în țara natală, România, susțin sursele noastre”, au spus cei de la Football Insider.

FCSB se va duela cu Rangers în faza principală din Europa League. Exclus din lotul primei echipe de la Rangers, tricolorul a fost convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed