Gigi Becali îl dă afară imediat! Jucătorul care nu mai este dorit de FCSB. Elias Charalambous nu mai are ce să facă

Gigi Becali îl dă afară imediat! Jucătorul care nu mai este dorit de FCSB. Elias Charalambous nu mai are ce să facă. Latifundiarul din Pipera i-a adus pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu şi acum urmează să facă curăţenie.

Gigi Becali renunţă la jucători pe bandă rulantă. După plecarea lui Nana Antwi, împrumutat la Hermannstadt, alţi doi jucători pleacă de la FCSB. Este vorba despre Denis Haruț şi David Kiki.

Gigi Becali îl dă afară imediat!

Haruţ are drum liber către Farul lui Gică Hagi. Kiki trebuie să plece şi el. Este nevoie să fie eliberate două locuri de pe listele cu jucători eligibili în acest sezon. Asta pentru a putea fi trecuți Mihai Popescu și Daniel Bîrligea, ultimii transferați la FCSB.

David Kiki, fundașul sosit liber de contract în vară, după despărțirea de Farul, nu mai e pe placul lui Gigi Becali. patronul s-a declarat nemulțumit de apărătorul lateral din Benin. E gata să-l scoată de pe listele pentru cupele europene și campionat, conform golazo.ro. Fundașul are șanse destul de mici de a mai prinde minute la FCSB. Asta pentru că Radunovic și Panțîru reprezintă primele două opțiuni pentru postul de fundaș stânga.

Latifundiarul din Pipera ar putea să rezilieze înțelegerea cu fotbalistul după doar două luni de la transfer sau să îl împrumute. Omul de afaceri i-a dat suma de 200.000 de euro lui Kiki în momentul în care fundașul a semnat cu FCSB.

O altă variantă pentru David Kiki ar fi să rămână în continuare la FCSB, dar fără să mai prindă minute în teren, precizează sursa citată. Rămâne totuși de văzut ce se va întâmpla cu fundașul lateral în acest final de mercato.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed