Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul trecut pe linie moartă la FCSB. Gigi Becali a spus clar

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul trecut pe linie moartă la FCSB. Gigi Becali a spus clar. Latifundiarul din Pipera i-a decis soarta lui Vlad Chiricheş, autor al mai multor gafe în startul sezonului.

Gigi Becali s-a săturat de greşelile repetate ale lui Vlad Chiricheş. După ce fundaşul a refuzat rezilierea contractului, Becali a luat o decizie clară.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Odată cu transferul lui Mihai Popescu de la Farul, Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș va fi scos de pe lista campioanei pentru meciurile din Superliga. Chiricheş va rămâne, totuşi, la FCSB. Ar urma să fie folosit în meciurile din Europa League.

”Tată, voi avea o decizie grea de luat că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur.

Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș.

Și din respect pentru ceea ce el a fost în trecut o să il las pe listă doar pentru Europa League. Dacă o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune.

Dar să știți că nu e nimeni vinovat. Chiricheș e la FCSB că l-am vrut eu. Dar au fost mulți care m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor și mai bine îi ascultam că nu îl puneam pe băiat in situația asta penibilă.

Dar asta este! Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

30.000 de euro este salariul pe care Vlad Chiricheș îl încasează lunar la FCSB. Contractul fundașului e valabil până în vara anului viitor. 6 apariții a adunat Chiricheș în acest sezon la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed