Avertismentul tricolorului lui Mircea Lucescu! Ce trebuie să se întâmple la echipa naţională. Dezvăluiri înaintea Ligii Naţiunilor

Andrei Rațiu a prefațat un potențial debut al României în noul sezon 2024/2025 de UEFA Nations League! Elevii lui Mircea Lucescu se așteaptă ca următoarele dueluri să fie extrem de dificile.

România se va duela cu naționala statului Kosovo pe data de 6 septembrie. Trei zile mai târziu, naționala lui Lucescu va primi vizita primei reprezentative din Lituania, duelul urmând să se desfășoare pe Stadionul Steaua.

Avertismentul tricolorului lui Mircea Lucescu!

România face parte din Grupa C2 în UEFA Nations League alături de Kosovo, Lituania și Cipru.

Andrei Rațiu se află pe lista convocaților lui Mircea Lucescu, pentru cele două dueluri programate la începutul lunii septembrie. Fotbalistul din La Liga a vorbit despre principalul obiectiv al tricolorilor, dar și despre relația acestora cu noul selecționer.

„Avem o mare şansă să intrăm în play-off pentru Cupa Mondială prin Liga Naţiunilor. Trebuie să fim la fel de uniţi ca până acum şi să luăm toate cele şase puncte din aceste prime partide. E o onoare pentru mine să lucrez cu Mircea Lucescu, de abia aştept să începem.

O să fie meciuri grele, ştim bine din trecut cum a fost în Kosovo. Vor fi multe dueluri, de aceea trebuie să fim uniţi şi să jucăm ce ştim noi pentru a putea să luăm cele trei puncte acolo.

Iar apoi, acasă, să jucăm cu curaj împreună cu suporterii noştri pentru ca apoi să fim pe drumul cel bun. Le transmit fanilor că vom da tot ce putem, ca întotdeauna, şi îi aşteptăm să fie la fel ca şi până acum!”, a declarat, potrivit FRF TV, Andrei Rațiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed