Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB. Toate detaliile transferului. Mesajul postat de CFR Cluj după mutarea făcută de Gigi Becali

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB, după ce în această dimineață a fost prezent la conferința de presă alături de Gigi Becali.

Patronul campioanei a dezvăluit că salariul atacantului care a semnat un contract pe 5 ani va fi de 25.000 de euro pe lună, în timp ce clauza de reziliere este de 15 milioane de euro.

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial. Ce număr va purta

Atacantul CFR-ului a semnat cu echipa lui Gigi Becali și a fost prezentat oficial. Daniel Bîrligea va purta tricoul cu numărul 9.

”Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunță transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă. Daniel va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a transmis FCSB pe rețelele sociale.

Gigi Becali a recunoscut că a plătit pentru jucător mai mult decât se aștepta. A dat 2,2 milioane de euro, asta după ce Dan Șucu a făcut o ofertă de 1.800.000 euro.

Bîrligea este cotat la 1,6 milioane de euro, conform Transfermarkt. În sezonul trecut, a dat
4 goluri și a avut 3 assist-uri în 11 meciuri jucate la CFR Cluj.

După ce transferul a fost făcut, clujenii au postat și ei un mesaj.

”Mulțumim, Daniel Bîrligea! Cluburile CFR 1907 Cluj și FCSB au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Daniel Bîrligea.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Bîrligea a bifat 101 partide în tricoul alb vișiniu și a reușit să marcheze 29 de goluri, câștigând, alături de echipa noastră, titlul de Campion la finalul sezonului 2021/2022.

Îți mulțumim, Daniel, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți dorim succes mai departe în carieră!”, a transmis CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed