Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Cum a pierdut o sumă mare de bani. Verdict dur al lui Dumitru Dragomir

Daniel Bîrligea a fost transferat de la CFR Cluj la FCSB! Tânărul atacant a ales să dea curs ofertei lui Gigi Becali, deși Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, și-a exprimat clar dorința de a colabora.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Rapid nu s-ar fi implicat, de fapt, în povestea transferului lui Bîrligea, ci că Ioan Varga ar fi menționat numele lui Dan Șucu doar pentru a-l face pe Gigi Becali să materializeze mutarea.

Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali!

Chiar și în acest context, Dragomir crede că transferul la FCSB este cât se poate de benefic pentru atacant. În viziunea fostului președinte LPF, clubul roș-albaștru ar urma să încaseze sume uriașe dintr-un potențial viitor transfer al tânărului.

”Nu are nicio contribuție Șucu. L-a interesat înainte. A anunțat o sumă pe care ar putea să o dea în rate și atât, nu a mai influențat cu nimic. Neluțu a jucat foarte bine, a jucat arta comerciantului, arta lui Gigi Becali în negocieri, că și ăsta e hienă.

Exact cu armele lui Gigi Becali i-a mai luat 500.000 în plus. L-a mai aruncat pe unul cu bani cum e Șucu, Gigi a pus repede botul să nu îl piardă. Dacă face patru jocuri bune în Europa League, Bîrligea pleacă cu peste zece milioane.

Are forță, se bagă în contre cum n-am mai văzut de mult timp așa ceva. De la CFR nu pleca cu banii ăștia în străinătate. E cea mai mare sumă dată pe un jucător din România. Petrescu și-a dat acordul să plece, l-a luat pe Louis Munteanu și au înțelegere că trebuie să joace titular. Au făcut bine că l-au dat pe Bîrligea pe suma asta!”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Pentru a-l putea transfera pe Bîrligea de la CFR Cluj, Gigi Becali a achitat nu mai puțin de două milioane de euro ardelenilor.

Atacantul va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu roș-albaștrii, timp în care va încasa lunar un salariu de 25.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed