Anunţul momentului despre Radu Drăgușin! Englezii au dat verdictul despre tricolor. A revenit în forţă la Tottenham

Deși Tottenham nu s-a putut impune în fața celor de la Newcastle, scor final 1-2, însă cea dintâi grupare a beneficiat de unii dintre cei mai buni jucători de pe teren! Printre aceștia s-a numărat și internaționalul român, Radu Drăgușin, iar presa engleză a apărut cu un verdict imediat.

Jurnaliștii cred antrenorul Ange Postecoglou va întâmpina probleme în a-i găsi lui Radu Drăgușin un loc în echipa de titulari. Stoperul a înregistrat o evoluție de excepție în centrul defensivei, în lipsa lui Micky Van de Ven.

Anunţul momentului despre Radu Drăgușin!

Tricolorul a fost notat cu 7 în cotidianul Football London.

Conform statisticilor expuse de către SofaScore, românul a înregistrat:

  • două degajări
  • a blocat un șut
  • a reușit o intercepție
  • a reușit un tackling

Drăgușin nu a fost driblat nici măcar o dată, a câștigat 100% din duelurile sale la sol, precum și patru dintre cele șase dueluri aeriene. Mai mult de atât, stoperul a reușit să obțină două faulturi pentru echipa sa, iar 85% dintre pasele sale au fost reușite.

„Ange Postecoglou are acum o dilemă. Va trebui să găsească o modalitate de a-i oferi lui Radu Drăgușin mai multe minute la prima echipă. Spurs sunt norocoși să aibă trei fundași centrali de top în rândurile lor. Cristian Romero, Micky van de Ven și Drăgușin sunt toți jucători de calitate.

Ar fi greu să dăm vina pe Drăgușin pentru înfrângere. De fapt, internaționalul român a fost, fără îndoială, cel mai bun fundaș central al lui Spurs în acea zi, colegul Romero fiind criticat pentru performanța sa împotriva Magpies.

Deși nu a fost neapărat o evoluție care să sugereze că românul ar trebui să fie titular în locul lui Van de Ven, acesta l-a pus pe Postecoglou în situația de a-și dori să-i acorde mai multe minute la prima echipă.

Prin urmare, odată cu startul UEFA Europa League și a celorlalte competiții interne, Postecoglou va căuta fără îndoială o modalitate de a-l integra pe Drăgușin în prima echipă. Radu va juca un rol important în acest sezon!”, au admis londonezii de la tottenhamhotspurnews.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed