Probleme mari pentru Florinel Coman! Tricolorul, condamnat la închisoare cu suspendare. Acuzaţiile care i s-au adus

Florinel Coman a fost condamnat la definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce în luna februarie 2021, fostul jucător al FCSB-ului a prezentat un permis de conducere fals, agenților de la poliția rutieră!

Situația a recidivat după ce tricolorul a fost prins conducând cu viteza de 165 de km/h pe autostradă! Coman a prezentat organelor de poliție un permis de conducere eliberat în Ucraina, care nu era valabil în România. S-a ales cu dosar penal.

Probleme mari pentru Florinel Coman!

Potrivit gândul.ro, Florinel Coman a recunoscut faptul că permisul de conducere a fost unul fals, achiziționat din mediul online cu nu mai puțin de 1500 de euro.

Fotbalistul a fost acuzat pentru trei fapte: conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Mai mult de atât, Coman trebuie să presteze 30 de zile servicii în folosul comunității.

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni. (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)!”, se arată în decizia instanței.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed