Mircea Lucescu, dat de gol! Răzvan Lucescu a făcut dezvăluiri complete înaintea meciului. Ce a spus despre noul selecţioner

Răzvan Lucescu, actual antrenor principal la PAOK Salonic, a dezvăluit cum a decurs  primul dialog cu tatăl său, Mircea Lucescu, de când a fost numit noul selecționer al României!

Lucescu Senior a preluat banca tehnică a primei reprezentative, la scurt timp după ce Edi Iordănescu s-a retras din funcție! La EURO 2024, România a ajuns până în optimile turneului final.

Mircea Lucescu, dat de gol!

România va debuta, în curând, în Liga Națiunilor. Tricolorii se vor duela cu prima reprezentativă din Kosovo pe data de 6 septembrie, iar trei zile mai târziu vor da piept cu naționala din Lituania, pe Stadionul din Ghencea.

Răzvan Lucescu a purtat o discuție cu tatăl său, înainte ca antrenorul în vârstă de 79 de ani să accepte colaborarea cu Federația Română de Fotbal.

”(n.r. – L-ai sfătuit să nu accepte postul) Eu nu-mi aduc aminte. Dacă el așa a zis, înseamnă că așa este. Am vorbit aseară (n.r. – duminică) cu el, eu eram după meci, foarte tensionat, cu atât mai mult având în vedere ceea ce s-a întâmplat.

De obicei povesteam, mă întreba sau îmi spunea el ceva despre meciul meu și mă enerva și mai tare. Simțeam presiune și mai mare. Ieri am vorbit 15 secunde despre meci și 20 de minute a vorbit doar el.

Am simțit un entuziasm extraordinar și am simțit că este un om cu o motivație foarte puternică. Singurul lucru pe care i l-am zis a fost: ‘Bucură-te cât poți de această experiență! Nu ține cont de nimic, bucură-te, trăiește pentru că văd că ești un alt om!’”, a declarat Lucescu jr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed