Gică Hagi pregăteşte mutarea momentului! Jucătorul pe care l-a vizat de la FCSB. I l-a cerut, de urgenţă, lui Gigi Becali

Mihai Popescu s-a despărțit de Farul Constanța, iar Gică Hagi dorește să-i găsească, cât mai curând, un înlocuitor fundașului! „Regele” a pus ochii, deja, pe un jucător din lotul celor de la FCSB, care traversează o situație delicată în vestiarul roș-albaștrilor.

Este vorba despre Denis Haruț, cel căruia i se oferă prea puține șanse de afirmare în echipamentul FCSB-ului. Fundașul a bifat o singură evoluție în acest sezon, alături de campioana României. Gică Hagi a dat, deja, startul demersurilor, pentru a materializa mutarea acestuia, din Capitală în Ardeal.

Gică Hagi pregăteşte mutarea momentului!

Denis Haruț a fost integralist în partida pe care FCSB a pierdut-o în fața celor de la Oțelul Galați, în etapa a 2-a a Superligii. A urmat apoi o perioadă de secetă, în care fundașul a fost lăsat în afara lotului în trei partide. În următoarele trei jocuri, acesta a fost lăsat pe banca de rezerve.

Haruț a mai dispus de oportunitatea unui transfer la Farul Constanța, sezonul trecut. Negocierile au fost anulate din pricina unei accidentări, pe ultima sută de metri.

Singurul aspect ce ar putea împiedica transferul acestuia, la Farul Constanța, ar putea fi indisponibilitatea lui Gică Hagi de a satisface pretențiile financiare ale jucătorului. De la FCSB, fundașul încasează peste 10.000 de euro lunar.

În caz contrar, Haruț va rămâne la FCSB până în vara anului 2025, urmând să își găsească, apoi, o echipă din postura de jucător liber de contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed