Gigi Becali, intervenție de urgență. Ce spune despre intervenția lui Dan Șucu în transferul lui Daniel Bîrligea: ‘Pentru ce a făcut Dumnezeu îl va răsplăti’

Gigi Becali a anunțat, astăzi, că s-a înțeles cu Neluțu Varga pentru transferul lui Daniel Bîrligea. După câteva ore au apărut însă problemele. S-a spus că impresarul fotbalistului nu este de acord. 

Apoi s-a aflat că Dan Șucu a intervenit și a făcut o nouă ofertă pentru atacant.

  Gigi Becali, intervenție de urgență

Gigi Becali s-a enervat cumplit după ce a aflat că Dan Șucu a făcut o nouă ofertă pentru Bîrligea, deși el a semnat deja contractul cu CFR Cluj. Mai mult, atacantul nu i-a mai răspuns laa telefon. 

„Nu credeam că poate să facă așa ceva. Eu mă refer la un contract semnat. Am vobit cu Șucu. Adică înainte.  El a dat un milion jumate în trei tranșe. Eu deja m-am înțeles și am semnat contractul. Eu nu știam de ei. Am negociat cu Varga. Cu 2 milioane am semnat. Șucu a zis dau și eu 1.800 în trei tranșe. Varga a zis el îmi dă 2 milioane toți odată. Nu conteaza. 

Că faci concurență, licitație. Alta e că am vândut marfa. Una e când e o licitație pentru jucător, alta este când totul e discutat. 

El (Bîrligea) nu e parte în contract. Eu știu doar că are o stare proastă Dan, că ajunge la FCSB. Bine Dane nu îl mai luăm (râde).

 Eu cu Varga am semnat un contract. Dacă vezi că doi oameni au semnat ce mai vrei. Vă spun eu, nu se duce băiatul la Rapid. El e fraier? Eu i-am zis. La anul pe timpul ăsta ai 3 milioane salariu. Vedem dacă a crezut. Vedem mâine. 

I-am zis. În situația asta ești mai tare ca la echipa națională. Ai zece meciuri de jucat, la vară poți să pleci. Nu a răspuns el la mesaj, dar răspunde mâine. Dimineață se rezolvă.

Eu am fost dezamăgit că aveam altă impresie despre Șucu. Cred că el are altă mentalitate. Mie mi-a fost rușine să mai sun pentru Rareș Pop când ei negociau.

Pentru ce a făcut Șucu, Dumnezeu îl va răsplăti. O să joace în play-out.”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed