Zeljko Kopic știe de ce a pierdut Dinamo! Ce le-a transmis jucătorilor săi: ‘Acolo s-a făcut diferența’ + Ce probleme a acuzat

Dinamo a pierdut cu U Cluj, scor 0-1, și este pe locul 6 în Superliga. Zeljko Kopic știe de ce a fost învinsă echipa sa și a avut un mesaj pentru jucători.

Clujenii s-au instalat deocamdată pe prima poziție a clasamentului.

Zeljko Kopic știe de ce a pierdut Dinamo

 „Am început foarte bine, am avut multă energie, am pus presiune. Am stat mult în jumătatea adversă. Am avut ocazia lui Cîrjan, apoi bara. Avem nevoie de mai mult curaj în careul advers. 

Din prima repriză U Cluj a schimbat sistemul. După ce am primit gol, U Cluj a știut cum să gestioneze situația fiind experimentați. Nu sunt mulțumit. Nu sărbătorim rezultatul, dar au fost multe lucruri pozitive.

Ei sunt experimentați, noi avem mulți tineri. Oricum îi felicit pentru cele trei puncte. Pentru mine e important că am jucat bine, în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat puncte. 

E un campionat bun, nu este ușor pe niciun teren. Trebuie să fim și mai motivați. Să ne îmbunătățim jocul”, a declarat Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed