Afirmații incredibile ale lui Gigi Becali! Cine se va califica în play-off-ul de Superliga. Anunțul îl va enerva pe Gică Hagi

Gigi Becali a făcut calculele și a numit primele trei echipe care se vor bate în play-off-ul Superligii. Latifundiarul din Pipera nu a dat nici o șansă grupării conduse de nașul său, Gică Hagi.

Gigi Becali a analizat situația din clasamentul Superligii. A dat verdictul în privinţa echipelor care vor merge în play-off.

Afirmații incredibile ale lui Gigi Becali!

Deși FCSB-ul este pe locul 10, cu 8 puncte adunate, după 8 etape, după calculele făcute de Gigi Becali, roș-albaștrii se vor bate în play-off-ul Superligii, în primele trei echipe.

Încă două echipe, care vor fi cu siguranță prezente în play-off, sunt CSU Craiova și CFR Cluj.

Pe partea cealaltă, nea Gigi nu dă nici o șansă celor de la Farul, dar nici pe Sepsi nu o vede să avanseze.

”În play-off o să fie CFR, FCSB, Craiova, astea trei 100%. Și apoi celelalte trei nu se știe. Se vor bate ca orbii. Va fi o bătălie între U Cluj, Galați, Dinamo, Rapid. Farul nu, are prea multe în față. Nici Sepsi că am văzut-o, nu mai are calitate.

Ăia de la U Cluj au 15 puncte, au multe puncte. Noi avem 8 puncte și ăia au 15 și un meci de jucat. Sunt multe puncte, e greu. Se mai întâmplă ceva, Doamne Ferește, în meci direct, e la revedere, nu mai poți să-i ajungi.

Am avut emoții pentru că se întâmplă ceva în meci direct cu una dintre ele care trebuie să o scoți din play-off ca să intri tu și nu mai poți s-o scoți și te bați ca să prinzi locul 6 pentru play-off. Se poate întâmpla orice”, a spus, la Fanatik, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed