Gigi Becali, dezvăluiri incredibile de la negocierile pentru Daniel Bîrligea! De ce ar putea pica mutarea momentului. Latifundiarul din Pipera s-a enervat

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile de la negocieri pentru Daniel Bîrligea. Patronul campioanei spune că nu a reușit să se înțeleagă cu impresarul atacantului.

Italianul care îl reprezintă pe Bîrligea dorește un contract doar pe 3 ani și o clauză de reziliere mult mai mică decât cea impusă de Becali. Apoi, pe fir a fi intrat și Dan Șucu.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile de la negocierile pentru Daniel Bîrligea

Gigi Becali anunța în urmă cu câteva ore că Daniel Bîrligea va veni la FCSB. Acum, omul de afaceri nu mai este convins că mutarea se va mai face. Nu a reușit să se înțeleagă cu impresarul italian al jucătorului.

„I-am zis direct 25.000 de mii. El avea 6 mii. Ei aveau înţelegere să îi mărească la 18 mii (n.r: CFR Cluj). Am vorbit cu el, ‘De acord, dar trebuie să vorbeşti cu impresarul’. ‘Bine, bă, vorbesc cu impresarul’. ‘Dom’le, de ce să daţi 2 milioane, daţi 1 milion jumate’.

‘Nu e problema ta, eu dau 2 milioane’. Contractul, comisionul. Bine, bă, şi comisionul, cât vrei? Îţi dau 100.000. N-ai ce să le faci, trebuie să le dai. ‘Stai, dom’le, contractul nu pe 5 ani, pe 3 ani’. ‘Ce vorbeşti, mă?’ Clauză de 15 milioane. ‘Nu, clauză de 5 milioane’. Nu, dom’le cu cine crezi că vorbeşti? Dau 2 să iau 5? Îl iau pe 3 ani, să rămână liber.

Eu dacă mai are un jucător doi ani îl chem să semneze. Nu semnezi, stai pe bancă. ‘Nu, dom’le, că 3 ani’. Să fiţi sănătoşi. I-am spus lui MM să îi spună contractul aşa cum e şi să spună da sau nu.

Mie mi-a plăcut de Bîrligea, a zis să vorbesc cu impresarul, dar că el hotărăşte. Acum, nu ştiu, să vedem, el zice că hotărăşte el, dar pare că impresarul hotărăşte.

 După aia nu a mai răspuns la telefon. E belea mare cu impresarii. Eu nu cred că se mai face.”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Daniel Bîrligea dorit și de Rapid?

„Nu face Şucu aşa ceva. Şucu e un om de pace. Cum nu fac nici eu. Eu dacă văd că semnează Şucu cu un jucător nu mă bag. Au încercat să îmi spună şi mie, că vezi Doamne (n.r: ar intra Dan Şucu pe fir).

Eu nu i-am spus că 5 ani, i-am zis 25.000 (n.r.: lui Daniel Bîrligea). Şi aşa, eforturi mari. Are Olaru 250.000 pe an.

Exclus să facă Şucu aşa ceva. Băiatul nu a mai răspuns, că i-a fost ruşine, jenă. Ce să vorbească el? El a spus ‘Vorbeşte cu impresarul şi în două ore sunt la Bucureşti’.

Urmează să vedem dacă acceptă impresarul, că Bîrligea nu răspunde”, a mai spus Gigi Becali.

Șeful campioanei se înțelesese cu Nelu Varga să-i dea două milioane de euro, plus 15% dintr-un viitor transfer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed