Fostul patron din Superliga nu se uită la bani! Ce i-a făcut iubitei cu 24 de ani mai tânără. Dezvăluiri şi imagini de senzaţie / Foto

Fostul patron din Superliga nu se uită la bani când vine vorba de răsfățul noii sale iubite cu 24 de ani mai tânără. Milionarul o plimbă peste tot și îi face toate pofetele fostei ispite de la „Insula Iubirii”.

Arpad Paszkany, în vârstă de 52 de ani, se iubește cu frumoasa Antonela Pătruț, în vârstă de 28 de ani. Cei doi au o relație de câteva luni, iar lucrurile par că merg într-o direcție bună.

Fostul patron din Superliga nu se uită la bani!

Fostul patron de la CFR Cluj nici nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea Antonelei, care a jucat rolul de ispită la „Insula Iubirii” în urmă cu câțiva ani.

Ultima escapadă avută de cei doi a fost în Marbella, potrivit imaginii postate de Antonela pătruț pe contul său de Instagram.

„Pa Marbella. Ne revedem curând”, a scris în descrierea fotografiei în care apare în fața unui avion privat.

„Este un bărbat foarte cald și bun”

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Antonela a povestit că merge cu Arpad Paszkany peste tot, iar vacanțele sunt la ordinea zilei. De Paște, acesta i-a făcut cadou un bolid de lux.

Antonela a dezvăluit că s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, într-o atmosferă foarte romantică, iar acum sunt de nedespărțit.

„După o lungă ședere în Dubai ne-am întors în Europa. În ultima perioadă am petrecut mai mult timp în Budapesta, oraș care îmi place foarte mult și pe care încep să îl cunosc din ce în ce mai bine. Am început să mă acomodez și cu circulația, conducând mașina pe care am primit-o pe Paște, un cadou minunat din partea iubitului meu. Fac progrese și în ceea ce privește învățarea limbii maghiare, îmi doresc până la sfârșitul anului să o pot vorbi fără probleme (…).

Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult. Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella”, spunea Antonela Pătruț, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed