Tricolorul a dat cărţile pe faţă! Mircea Lucescu, lăudat la scenă deschisă. Obiectivul naţionalei în noua eră

Tricolorii s-au antrenat pentru prima dată sub comanda lui Mircea Lucescu duminică seara. România joacă două meciuri în noua ediție a Nations League la începutul lui septembrie. Cu Kosovo, vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45, și cu Lituania, pe 9 septembrie, de la ora 21:45

La primul antrenament condus de cel mai titrat antrenor român au fost prezenți 15 dintre jucătorii convocați. Andrei Burcă a recunoscut că a fost impresionat după ce l-a întâlnit pentru prima dată pe Lucescu din postura de selecționer.

Andrei Burcă, impresionat de Mircea Lucescu

Primul antrenament al naționalei s-a desfășurat duminica seara la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, unde au fost prezenți 15 dintre jucătorii convocați pentru meciurile de luna această.

La ședința de pregătire care a durat puțin peste o oră au participat jucătorii Niță, L. Popescu, Sorescu, Bancu, Manea, Rațiu, Burcă, Ghiță, Man, Mihăilă, Mitriță, Stanciu, Olaru, Coman și Hagi.

Andrei Burcă  a recunoscut că este impresionat de noul selecționer al României. Fundașul a vorbit și despre obiectivul echipei.

„Mircea Lucescu este un monument al fotbalului, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume şi este ceva extraordinar să beneficiem de experienţa lui după atâţia ani de performanţe. Este un nou început pentru noi şi eu chiar vreau să mă bucur pentru această experienţă cu Mircea Lucescu.

La naţională s-a încheiat o etapă, iar acum trebuie să fim toţi conştienţi că urmează alta. Trebuie să continuăm pe baza pe care am creat-o la turneul final şi să punem în fiecare zi câte o cărămidă. Trebuie să creştem profesional şi să vedem până unde putem ajunge.

Atât timp cât am făcut ceva în trecut, acum nu putem să renunțăm la acest lucru. Şi, cu siguranţă, noul selecţioner va fi foarte exigent cu noi. Deci noi va trebui să arătăm cea mai bună variantă a noastră în fiecare meci”, a declarat Andrei Burcă, pentru FRF TV.

Mircea Lucescu își dorește să câștige grupa din Nations League, unde tricolorii întâlnesc Kosovo, Lituania și Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed