Costel Gâlcă pierde jucători pe bandă rulantă! Convocări importante pentru jucătorii de la CSU Craiova. Lista completă a celor care pleacă

Costel Gâlcă pierde jucători pe bandă rulantă din cauza convocărilor la echipele naționale. Pe lângă cei trei tricolori convocați la prima reprezentativă, CSU Craiova mai anunță plecările a trei străini.

CSU Craiova are 3 jucători la prima reprezentativă a lui Mircea Lucescu, pentru meciurile din Liga Națiunilor, cu Kosovo și Lituania.

Costel Gâlcă pierde jucători pe bandă rulantă!

Pe lângă Nicușor Bancu, Alex Mitriță și Laurențiu Popescu, CSU Craiova mai are încă doi jucători români convocați pentru naționala U21 și U20, pe Ștefan Baiaram, respectiv Daniel Bană.

Se pare că nu este tot! Costel Gâlcă a rămas și fără Denil Maldonado, Basilio Ndong și Gjoko Zajkov.

Convocați al echipele naționale ar mai fi fost și Luis Paradela și Anzor Mekvabishvili, aceștia fiind jucători de bază pentru naționalele lor, însă accidentările suferite la meciul de pe „Arcul de Triumf”, cu Dinamo, i-a împiedicat să fie convocați.

Astfel că Costel Gâlcă are 8 jucători convocați la echipele naționale.

Basilio Ndong convocat la naționala Guineei Ecuatoriale, pentru calificările în Cupa Africii, în meciurile cu Togo și Algeria.

Gjoko Zajkov va juca pentru Macedonia de Nord, în Liga Națiunilor, cu Insulele Feroe și Armenia.

Denil Maldonado va juca pentru Honduras în partidele cu Trinidad și Tobago și Jamaica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed