Dezvăluiri incendiare ale Ionelei Cozmiuc! Marea campioană premiată de Ion Ţiriac surprinde pe toată lumea. Ce i s-a întâmplat cu maşina nou primită

Dezvăluiri incendiare ale Ionelei Cozmiuc! Marea campioană premiată de Ion Ţiriac surprinde pe toată lumea. S-a aflat ce i s-a întâmplat cu maşina nou primită. Chiar sportiva a dat toate detaliile.

Ionela Cozmiuc a luat argintul în proba de dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice 2024, alături de Geanina van Groningen. Apoi, a primit noua mașină de la Ion Țiriac.

Dezvăluiri incendiare ale Ionelei Cozmiuc!

Sportiva a plecat imediat din București spre locurile natale, Suceava. Când a ajuns acolo a avut parte de o reacție neașteptată din partea prietenilor. Ionela se aștepta ca ea să fie în centrul atenției, mai ales când a văzut câți apropiați erau acolo. Aceștia au fost fascinați de noua ”bijuterie” primită de campioană.

”Am întârziat cu această postare din motive obiective. Aseară am ajuns acasă târziu și am fost așteptată de multe persoane dragi.

Cu toate că mă așteptau pe mine, au fost fascinați de mașina pe care am primit-o de la @fundatia_tiriac si nici nu se putea altfel deoarece este o adevărată bijuterie.

M-am simțit foarte bine la volanul acesteia, drumul București-Suceava a trecut imediat! Cuvintele de mulțumire pentru @fundatia_tiriac, Domnul Ion Tiriac, Domnul Alexandru Tiriac sunt prea sărace și nu reflectă cu adevărat toată recunostiinta mea!

De asemenea, vreau să le mulțumesc și celor de la @racebox.ro pentru personalizarea masinii”, este mesajul postat de Cozmiuc, pe contul ei de social media.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed