Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă! Verdict dur după Jocurile Olimpice 2024. De ce a ratat medaliile, de fapt, Bernadette Szocs / Foto

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă! Verdict dur după Jocurile Olimpice 2024. S-a aflat de ce a ratat medaliile, de fapt, Bernadette Szocs. Campioana noastră a vrut să scrie istorie pentru România la Paris, dar nu a reuşit.

Cea mai frumoasă sportivă din România şi-a dorit o medalie la Paris. Evoluţiile sale nu au fost însă cele dorite.

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă!

Acum a venit verdictul despre cea mai frumoasă sportivă din România. Antrenorul Marian Filipaș a fost 10 ani alături de Bernadette Szocs. Ştie unde s-a greşit şi de ce sporitva n-a reuşit la Jocurile Olimpice 2024.

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile de finală ale probei de simplu, în sferturile de finală la dublu mixt și în optimi în proba pe echipe, unde nu a reușit să aducă decât un punct în confruntarea cu India.

Antrenorul regretă ceea ce s-a întâmplat. Spune că Bernie  a fost ca un diamant care nu a fost valorificat pe deplin. Este convins că sportiv anoastră mai poate participa la un alt ciclu olimpic. ”Părerea mea este că se putea mai bine. Acum, motivele, după război mulți viteji se arată. Și la echipe, unde au fost niște culoare. Nu vreau să intru în detalii. S-au făcut greșeli, dar este treaba federației să afle cine a greșit. E păcat, pentru că au avut un diamant și l-au cam spart”, a spus Marian Filipaș, conform iamsport.ro.

Antrenorul spune că s-a greşit pregătirea. ”Ar mai putea duce un ciclu olimpic. Și Eliza, la 36 de ani ar mai putea, dar depinde de ea și cine o sfătuiește și cum o pregătește. Eu știu că din partea federației au avut tot ce au vrut și tot ce nu au vrut. Poate lucrurile se puteau face mult mai bine spre finalul pregătirii Jocurilor Olimpice”, a completat Filipaș, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed