Gigi Becali face mutarea momentului! Jucătorul lui Gică Hagi vine la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile

Gigi Becali face mutarea momentului! Jucătorul lui Gică Hagi vine la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile. Campioana a făcut prima mişcare pe piaţa transferurilor după calificarea în Europa League.

Gigi Becali tocmai l-a acontat pe Mihai Popescu de la Farul. S-a înţeles cu Gică Hagi şi transferul se face imediat.

Gigi Becali face mutarea momentului!

Mihai Popescu este noul fundaș central al lui FCSB. Stoperul a fost achiziționat de Gigi Becali de la Farul pentru suma de 250.000 de euro. Mai mult, fundașul a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Stoperul va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB. ”L-am luat pe Popescu, un an plus un an. Am dat 250.000 de euro. 15.000 de salariu. Mie mi-a plăcut de el de când era la Dinamo. Ne-a dat o dată gol cu capul dintr-un corner”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

FCSB vrea să mai facă un transfer până la finalul perioadei de mercato, din 9 septembrie. Cei de la FCSB mai caută un atacant. Una dintre opțiuni este Hakim Abdallah, de la Dinamo. Pe listă s-ar mai afla Vladislav Blănuță, atacantul lui ”U” Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed