Final de drum pentru Jaqueline Cristian! Românca nu a avut nicio şansă. A fost eliminată de la US Open

Final de drum pentru Jaqueline Cristian! Românca nu a avut nicio şansă. A fost eliminată de la US Open şi din proba de dublu. Asta după ce pierduse şi pe tabloul de simplu, încă din primul tur.

Jaqueline Cristian şi italianca Angelica Moratelli au fost eliminate din optimile de finală ale probei de dublu. Este out din ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Final de drum pentru Jaqueline Cristian!

Jaqueline Cristian şi colega sa din Italua a pierdut la mare luptă. Au fost învinse de favoritele principale. Este vorba despre Gabriela Dabrowski din Canada şi Erin Routliffe din Noua Zeelandă. A fost o înfrângere în minim de seturi scor 7-5, 7-6 (3).

Meciul a durat două ore şi 22 de minute. Pentru participarea în optimi, echipa Cristian/Moratelli a obţinut 63.000 de dolari. Românca nu a avut la simplu o reuşită importantă. Acolo a pierdut încă din primul tur. Spera să facă o figură frumoasă la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. În ultimele turnee WTA a avut evoluţii extrem de apreciate.

Acum, pentru cristian urmează turneele din Asia, acolo unde speră să obţină cât mai multe puncte ca să urce în topul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed