Gică Hagi s-a dezlănţuit! Avertisment pentru propria echipă după umilinţa cu CFR Cluj: ‘Trebuie schimbate multe’ + Probleme mari pentru tehnicianul Farului

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Avertisment pentru propria echipă după umilinţa cu CFR Cluj. Farul nu a avut nicio şansă în faţa echipei lui Dan Petrescu. Formaţia din Gruia s-a impus la scor de neprezentare, 3-0.

Gică Hagi a spus clar. Îl doare înfrângerea la scor în faţa celor de la CFR Cluj. Mai mult, avertizează că va fi un sezon infernal pentru formaţia sa.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

„Fotbalul e din detalii. Nu am fost noi. Ne-au dat mingea. Am avut ocazie, ei au dat gol. Apoi, s-a pierdut din limpezime şi îmcredere. Scorul e 3-0. Am luat o bătaie acasă care ne doare. Trebuie schimbate multe lucruri. Era bine să câştigăm. Să găsim soluţii, să mişcăm ceva”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Farul nu s-a oprit aici. Pare că se teme că echipa sa nu va prinde nici play-off-ul de Superliga în acest sezon. „Ofensiv am produs prea puţin, prefizibil. E greu să joci aşa. Nu am avut calitate deloc în atac. Nu am marcat. O echipă ca CFR când îţi dă un gol nu îţi mai dă şanse. Va fi un an greu. Echipa suferă. Suporterii şi noi suntem decepţionaţi”, a mai sous Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed