Vedeta lui Zeljko Kopic face un anunţ de ultimă oră! Când revine pe gazon. Fanii câinilor trebuie să ştie

Vedeta lui Zeljko Kopic se întoarce pe teren. Primele declarații date de căpitanul lui Dinamo de la accidentarea  din meciul cu Poli Iași. Care este obiectivul stabilit de echipă, pentru prima parte a acestui sezon.

Dennis Politic a suferit o accidentare la bicepsul femura la meciul cu Poli Iași și a fost nevoit să părăsească terenul.

Vedeta lui Zeljko Kopic face un anunţ de ultimă oră!

În urma accidentării, jucătorul nu a fost disponibil pentru meciurile din etapele 6 și 7, cu Rapid și Craiova, și nu va fi disponibil nici pentru meciul de luni, de la ora 21:30, cu U Cluj.

Totuși, Politic speră să revină pe teren după pauza competițională dedicată echipelor naționale.

„Sunt mai bine. Au trecut aproape trei săptămâni (n.r. de la accidentare). Fac recuperare în fiecare zi la Săftica (n.r. Baza sportivă a lui Dinamo). Am început și cu alergarea de aproximativ o săptămână și fac progrese. A fost o leziune de gradul doi la bicepsul femural, ceea ce înseamnă 4-6 săptămâni de recuperare.

Acum eu mă simt foarte bine, n-am simțit nicio durere în timp ce alerg și cred că progresez foarte bine.

Nu pot să preconizez exact când voi reveni, dar sper după pauza competițională să încep să mă antrenez cu echipa 100% și după aceea să mă reintegreze în echipă. Eu acum încerc să întăresc ambii bicepsi femurali, toate grupele de mușchi, ca să nu mai am probleme de genul acesta.

Și pentru mine este frustrant. Când eram într-o formă mai bună atunci mi s-a întâmplat. Play-off-ul este obiectivul lui Dinamo, dar dacă putem mai mult normal că o să țintim, de ce nu, să câștigăm campionatul dacă se poate.

Noi tragem cât de tare putem, acum nu vrem nici să aruncăm cu declarații în aer. Mai bine tăcem din gură și demonstrăm pe teren”, a detaliat, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”, Dennis Politic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed