Mihai Rotaru s-a enervat! Cuvinte dure după egalul cu Rapid. Mesaj indirect pentru Costel Gâlcă

Mihai Rotaru s-a enervat! Cuvinte dure după egalul cu Rapid. Mesaj indirect pentru Costel Gâlcă. Patronul celor de la CSU Craiova nu e deloc mulţumit de prestaţia echipei sale din ultimele două etape de Superliga.

Echipa lui Costel Gâlcă a obţinut un singur punct din meciurile cu Dinamo şi Rapid. Mihai Rotaru e negru de supărare.

Mihai Rotaru s-a enervat!

Mihai Rotaru spune că va aduce noi jucători la CSU Craiova. E dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei sale din Superliga. A comparat finalul meciului cu Rapid cu o partidă de handbal. Spune că echipa sa a pierdut trei puncte din derby-urile ci Rapid și Dinamo. În duelul cu Dinamo, oamenii lui Gâlcă au luat bătaie deşi au fost în dublă superioritate numerică.

„Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă.

Am spus-o și o repet: eu văd meciul ca suporter. Nu pot să-mi dau seama. La prima vedere, pur și simplu n-a vrut să intre. Chiar vorbeam la pauză cu colegii mei din tribună. Le spuneam că dacă nu le dăm noi mingea, ei nu pot să ne-o ia.

Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o «semipasă» proastă și suntem foarte supărați.

Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Rotaru, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed