Vedeta lui Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţ clar despre plecarea de la CSU Craiova. Gigi Becali îl vrea la FCSB

Vedeta lui Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţ clar despre plecarea de la CSU Craiova. Gigi Becali îl vrea la FCSB. Andrei Ivan a revenit în prim plan şi latifundiarul din Pipera şi-a manifestat intenţia de a-l transfera.

Vedeta lui Costel Gâlcă a fost dorit atât de FCSB, cât şi de Rapid. A spus clar că mai are contract trei ani la CSU Craiova şi că nu vrea să plece.

Vedeta lui Costel Gâlcă rupe tăcerea!

Jucătorul lui Costel Gâlcă a avut mai multe ocazii în meciul cu Rapid, dar nu s-a lipit la gol. Putea ajunge însă în curtea adversarei, după plecarea lui Albion Rrahmani. Și Gigi Becali și-a exprimat interesul pentru transferul atacantului oltenilor.

Andrei Ivan a dat de înțeles că nu se gândește la o plecare de la CSU Craiova. Asta mai ales că atacantul mai are trei ani de contract cu CSU Craiova. „Ne doream să câștigăm, dar trebuie ne mulțumim cu un punct. Și eu am ratat câteva ocazii, așa a fost să se termine. Sunt la Universitatea Craiova (n.r. CSU Craiova), mai am încă trei ani aici.

Am stat două săptămâni, m-am antrenat cu preparatorul fizic și o să fiu bine. Am făcut o echipă omogenă și sigur vom avea rezultate”, a declarat Andrei Ivan.

Recent, Gigi Becali a declarat că îl dorește pe Andrei Ivan la FCSB. Cei care se opun transferului sunt membrii staff-ului roș-albaștrilor, conform digisport.ro. „Pe Andrei Ivan îl vreau, dar nu mă lasă restul oamenilor din staff, eu îl doresc, dar mi-au zis că nu”, a declarat recent Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed